Iščemo Onlyfans & Webcam modele

Zasluži 50,000€ na mesec

Bodi sam svoj šef

Profesionalna pogodba

Brezplačna nastanitev

Mi smo vplivna agencija, specializirana za osebni menedžment in mednarodni razvoj na družbenih omrežjih.
V okviru svojega razvoja naše podjetje išče modele za Onlyfans & Webcam.

webcam onlyfans model
onlyfans revenue

Izjemna priložnost!

Spletna mesta za odrasle ustvarijo 1 milijardo prihodkov na leto – in ta številka še naprej raste. Ta spletna mesta za odrasle dnevno obišče približno 5% uporabnikov interneta po vsem svetu. Modeli s spletnih kamer v povprečju zaslužijo 136.500  na leto ali 2.625  na teden.

Druge vrste spletnih mest za odrasle so se pojavile pred nekaj leti in eksplodirale med zaprtjem. Onlyfans je najbolj znana platforma na trgu. Raste po stopnji od 70% na mesec! Skupaj OnlyFans vsako leto plača milijarde dolarjev svojim ustvarjalcem vsebin.

Ampak konkurenca je postala ogromna...

Na stotisoče deklet po vsem svetu poskuša srečo na teh platformah. Samo 1% jih zasluži več kot 50.000 na mesec. Za promocijo morajo poznati digitalni marketing. Dnevno objavljajo svoje fotografije in videe na Instagramu, Twitterju, Redditu, TikToku, itn… Izvajajo vse nasvete in trike, ki so se jih naučile, da bi privabile nove stranke… A na njihovo žalost jih večina zasluži le nekaj sto evrov na mesec ali celo nekaj tisoč evrov za najlepše med njimi. Kako torej pridobiti model, ki bo ustvaril več deset tisoč dolarjev na mesec?

sexy webcam model

Težave s časom in tehničnim znanjem

Če mislite, da se morate samo registrirati na platformi, vklopiti spletno kamero in počakati na stranke, se popolnoma motite! Za ustvarjanje več deset tisoč evrov na mesec je potrebnih več sestavin. Manekenka mora vsak dan ustvarjati in objavljati fotografije in videe na družbenih omrežjih. Te vsebine morajo pridobiti največje število ogledov, da pridobijo več sto tisoč sledilcev. Za montažo videoposnetkov in snemanje čudovitih fotografij, ki bodo pritegnile stranke, je potrebno nekaj tehničnega znanja. Potem morate dan in noč klepetati s temi tisoči potencialnih strank, da prodate svojo vsebino. Vse to zahteva veliko časa, znanja in energije. Vsak profesionalni model vam lahko to potrdi.

Enotnost je moč!

S sodelovanjem z agencijo se modelu ni treba učiti uporabljati zelo tehničnih digitalnih orodij, poleg tega pa se sprosti zelo dragocen čas in energija za uspeh. Model se lahko osredotoči na eno samo nalogo: skrb zanjo in ustvarjanje njene vsebine. Za ostalo poskrbi agencija. Agencija ima vsa tehnična znanja in vire, potrebne za objave, promocijo in komunikacijo s strankami za prodajo vsebin 24/7; in tako ustvarijo več deset tisoč evrov prihodkov na mesec. Z našo agencijo pa je še boljše…

marketing agency

Avtomatizacija vse hitro pospeši in ojača

Tudi z agencijo je treba povečati račun modela na Instagramu s 100.000 sledilci kar vzame veliko časa in dela. Z vsakodnevnim objavljanjem traja nekaj let, da dosežemo takšno število sledilcev. In tu postane naša agencija nepogrešljiva za manekenke, ki se jim mudi ustvariti 5-mestni dohodek! Razvili smo tehnologijo, ki je sposobna avtomatizirati katero koli aplikacijo za pametni telefon (Facebook, Instagram, TikTok, Tinder, Bumble, Meetic itd…). Predstavljajte si, da bi imeli 50 pametnih telefonov, od katerih bi vsak avtomatiziral približno 20 aplikacij za zmenke in družbene medije, da bi vas promovirali. Kaj po vašem mnenju zasluži največ in najhitreje raste: model sam, brez agencije in brez robotov, ali model z agencijo in avtomatizacijo?

O nas

Smo francosko podjetje “Centre de Formation France”, registrirano v francoskem poslovnem registru (SIREN N° 831709431) od leta 2017. Podpiramo tržnike in podjetnike pri njihovem digitalnem razvoju. Ustvarili smo Social-Influencer.net, da bi zadovoljili naraščajoče povpraševanje vplivnežev. Zahvaljujoč našim sposobnostim in tehnologijam znatno povečamo njihovo število sledilcev. Na ta način vplivneži pridobijo prepoznavnost in to pritegne blagovne znamke. Glede na naraščajoče število modelov webcam in onlyfans ter denarni tok teh spletnih mest za odrasle smo leta 2021 odprli studie na Tenerifih (Španija), kjer vsak približno deset modelov v povprečju ustvari več kot 500 €/dan prihodka. Usposabljamo in podpiramo jih pri doseganju njihovih finančnih ciljev. Zahvaljujoč naši agenciji je za manekenke vse hitreje in lažje! To je win-win!

tenerife_3
tenerife_1
tenerife_2
tenerife_4
tenerife_5

Zakaj Tenerifi?

Imenujejo ga otok večne pomladi. To je španski otok, ki se nahaja ob obali Maroka. Vreme je vsak dan dobro (med 20 in 30°C). Naravno okolje je izjemno (plaže, palme, modro nebo … vse je veličastno). Življenje ni drago (ni DDV). Neštete palače s 5 zvezdicami ponujajo lih jemajoče kulise za ustvarjanje sanjske vsebine, ki je zelo pomembna za Instagram in TikTok. Tenerifi so del evropske skupnosti, kar Evropejcem omogoča, da se tam zakonito naselijo brez administrativnih zapletov. Vse to ustvarja idealno okolje za delo, življenje in ustvarjanje bogastva kot model Onlyfans in Webcam.

Kaj vam ponujamo

 • Zaslužite 50 000 € na mesec
 • Bodi sama svoj šef
 • Poklicna pogodba
 • Brezplačna namestitev
 •  
 • Profesionalni studio išče dekleta za modele 
 • Nudimo pogodbo in brezplačno namestitev.
 • Zabavajte se in zaslužite na rajskem otoku.
 • Naša marketinška ekipa in orodja vam bodo pomagala do čim hitrejšega uspeha.
webcam onlyfans model voyage remboursé

Kaj moram narediti, da začnem?

Vsak dan nas kontaktira veliko modelov. Žal ne moremo sprejeti vseh, saj naša agencija vloži veliko časa, energije in denarja v promocijo novega modela. Prevzeti moramo vsa zagotovila, da imate potencial ustvariti več deset tisoč evrov na mesec. Če menite, da je temu tako, nas kontaktirajte prek WhatsAppa (+33 7 69 24 51 01), da se dogovorimo za telefonski razgovor. Toda preden stopite v stik z nami, preberite Pogosta vprašanja.

Kaj menijo naši modeli

 • Ils sont été efficaces pour booster mes réseau sociaux avec des vrais followers. ça se voit tout de suite à l’engagement. Merci.

  signes jean Avatar signes jean
  September 23, 2022

  Ils m'ont explosé mon nombre de followers en un temps record! Et des vrais followers en plus. J'ai pu ainsi augmenter mes cachets et donc mon chiffre d'affaire. Merci.

  Riadh Chabi Avatar Riadh Chabi
  September 24, 2022

  Agence sérieuse et professionnelle. J'ai appris plein de choses et ma carrière a enfin pu décoller

  julie Lefort Avatar julie Lefort
  September 17, 2022
 • Agence très sérieuse et pro, Elle nous a aider dans la promotion de nos réseaux et la recherche de partenariats avec brio Je recommande vivement

  Sébastien Rattanatay Avatar Sébastien Rattanatay
  September 19, 2022

  It is a serious and professional "Influencer Agency" that really cares about your career and raising your income.

  Camille S Avatar Camille S
  September 23, 2022

FAQ

Naš studio je na Tenerifih v Španiji, vendar je naša agencija SARL (Centre de Formation France), registrirana v Franciji in pod nadzorom DREETS. Naše sodelovanje poteka v obliki pogodbe, ki jo podpišete vi in naša agencija. Kot podjetje pod državnim nadzorom imamo pravne in davčne obveznosti. Ne pride v poštev, da bi s kršenjem zakona ogrozili našo družbo. Vsi naši dohodki so prijavljeni in vsi davki in dajatve so plačani, kot je potrebno.

Sprejemamo samo ženske od 18 do 30 let, dobro izobražene, resne, spoštljive, delavne, nasmejane, prijetne postave in odprtega duha. To delo je zelo resna dejavnost, kjer se boste pridružili ekipi. Ne moremo si privoščiti zapravljanja časa z neresnimi ali nespoštljivimi ljudmi.

Da, določene države je mogoče blokirati, če ne želite, da imajo nekateri vaši rojaki dostop do vaših profilov.

Seveda. In pomagali vam bomo najti stanovanje vaših sanj.

Delati boste morali 7 ur na dan in 5 dni na teden. Urniki so prilagodljivi in se lahko prilagajajo vašim željam in razpoložljivosti studia. Priporočamo, da delate, ko je največ povezanih odjemalcev. Kar je lahko ponoči, če ciljate na Američane, podnevi, če ciljate na Evropejce in Azijce.

Seveda. Eden od naših zaposlenih vas bo pobral na letališču in vas pripeljal do vašega apartmaja.

Ko prispete, vam bomo pustili dan za počitek in/ali uživanje na plaži. Naslednji dan se bo začelo vaše enodnevno usposabljanje, ki vam bo dalo vse možnosti, da ustvarite največjo možno količino denarja. Potem lahko začnete delati.

Seveda. Ste sam svoj šef. Svojo manekensko dejavnost lahko popolnoma svobodno prekinete, kadar koli želite.

Seveda. Pravico imate, da si vzamete 4 tedne dopusta na leto, kadar koli želite.

Seveda! Ko prispete na Tenerife, bomo zahtevali NIE številko. To je identifikacijska številka prebivalca, ki vam omogoča dostop do španskih storitev oskrbe. Vaša varnost in dobro počutje sta nam zelo pomembna. Naša agencija bo namreč veliko vložila v vašo promocijo in zato raje dolgoročno sodelujemo z modeli. V našem interesu je, da se počutite srečne in izpolnjene. Naša agencija je kot družina, kjer vsak skrbi za vse druge. To je najboljši način, da podjetje doseže visoko uspešnost.

Ko osvojite 5.000 €, vam bomo ob predložitvi računa nakazali znesek vaše letalske vozovnice. Zato ne pozabite hraniti dokazila o nakupu letalske vozovnice z zneskom. Brez tega vam ne bomo mogli vrniti denarja.

Seveda. Kot smo vam pojasnili v prvem vprašanju tega FAQ “Ali je zakonito?”, nas strogo nadzorujejo francoski in španski organi. Kot samostojni podjetnik vam bomo po začetku delovanja predstavili našega računovodjo, ki bo za mesečno plačilo (cca 100€/mesec) poskrbel za vodenje vseh administrativnih del vaše dejavnosti. Plačati boste morali socialno varnost (približno 400€/mesec) in davke na dobiček. Naši pravniki vam bodo pojasnili, kako čim bolj optimizirati svojo obdavčitev. A vsi ti stroški se bodo začeli šele, ko bo vaše podjetje zagnano in boste zaslužili več deset tisoč evrov na mesec. Zato vam ne bo treba plačati ničesar, dokler vaša dejavnost ne začne resno.

Zavedamo se, da tega poklica ni mogoče opravljati večno. Nekateri modeli želijo to delo opravljati 1 leto, drugi veliko dlje. Zato nenehno iščemo resne in kakovostne modele. Ti stroški zaposlovanja so astronomski, ker smo zelo izbirčni pri izbiri modelov. Naša glavna kadrovska mreža so lastni modeli, ki svojim prijateljem pripovedujejo o našem studiu. Ker trdo delamo na razvoju naših modelov in jim vsakodnevno izkazujemo našo strokovnost in resnost, vemo, da bi se strinjali, da nas priporočijo prijatelju, če bi bila priložnost. In tako se na nas vsak dan obračajo številne mladenke z vsega sveta.

© 2023 Vse pravice zadržane.