Onlyfans & Webcam Modelleket Keresünk

Keress akár 50,000 €-t/hó

Személyes menedzsmentre és nemzetközi fejlesztésre specializálódott  Influencer ügynökség a közösségihálón.
Cégünk fejlesztése részeként Webcam & Onlyfans modelleket keresünk

webcam onlyfans model
onlyfans revenue

Egy hihetetlen lehetőség!

A felnőtteknek szánt webcam oldalak évente 1 milliárd bevételt generálnak – és ez a szám folyamatosan növekszik. Ezeket a felnőtteknek szóló webhelyeket az internethasználók körülbelül 5%-a keresi fel naponta világszerte. Egy webkamerás modell átlagosan évi 136 500 dollárt vagy heti 2 625 dollárt keres.

De a verseny óriásira nőtt

Nők százezrei próbálnak szerencsét ezeken a platformokon világszerte. De csak 1%-uk keres többet 50,000 dollárnál havonta. Digitális marketingre van szükségük, hogy reklámozzák magukat. Naponta meg kell osztaniuk a fotóikat és videóikat Instagramon, Twitteren, Redditen, TikTokon stb… Minden tippet és trükköt be kell vetniük, hogy új ügyfeleket vonzanak… De sajnos a többségük csak néhány száz eurót keres.  vagy néhány ezer eurót a legszebbek. Tehát hogyan lehet elérni, hogy egy modell havi több tízezer dollárt termeljen?

sexy webcam model

Idő és technikai tudás probléma

Ha úgy gondolod, hogy csak regisztrálnod kell egy platformon, bekapcsolnod a webkamerát, és várni kell az ügyfelekre, akkor nagyon tévedsz! Több összetevőre van szükség ahhoz, hogy havi több tízezer eurót termeljünk. A modellnek minden nap fotókat és videókat kell készítenie és közzétennie a közösségi platformokon. Ezeknek a tartalmaknak a maximális nézettséget kell elérniük, hogy több százezer követőt szerezzenek. A videók szerkesztéséhez és olyan gyönyörű fényképek készítéséhez, amelyek vonzzák az ügyfeleket, bizonyos technikai ismeretekre van szükség. Ezután éjjel-nappal csevegnie kell az elért több ezer potenciális ügyféllel, hogy eladja tartalmait. Mindez sok időt, tudást és energiát igényel. Bármely professzionális modell megerősítheti ezt.

Egységben az Erő!

Egy ügynökséggel együttműködve a modellnek nem kell megtanulnia nagyon technikás digitális eszközök használatát, és ez értékes időt és energiát szabadít fel a sikerhez. A modell egyetlen feladatra koncentrálhat: saját maga ápolására és a tartalom előállítására. A többiről az ügynökség gondoskodik. Az ügynökség rendelkezik minden olyan technikai tudással és erőforrással, amely a publikációkhoz, a promócióhoz és az ügyfelekkel való kommunikációhoz szükséges a tartalom 24 órás értékesítéséhez; és így havonta több tízezer euró bevételt generál. De a mi ügynökségünknél van még ennél is jobb… 

marketing agency

Az automatizáció mindent felgyorsít és felerősít

Még egy ügynökséggel is sok időt és munkát vesz igénybe egy modell instagram fiókjának 100 000 követővel történő felduzzasztása. Ha minden nap teszel közzé bejegyzéseket, néhány évbe telik, mire ilyen számú követőt érsz el. És itt válik ügynökségünk nélkülözhetetlenné azoknak a modelleknek, akik sietnek, hogy öt számjegyű bevételt szerezzenek! Olyan technológiát fejlesztettünk ki, amely képes bármilyen okostelefon-alkalmazás automatizálására  (Facebook, Instagram, TikTok, Tinder, Bumble, Meetic, stb…). Képzelje el, ha 50 okostelefonja lenne, amelyek mindegyike körülbelül 20 társkereső és közösségi médiaalkalmazást automatizálna, csak azért hogy reklámozza Önt. Ön szerint melyik keres a legtöbbet és nő a leggyorsabban: a modell egyedül, ügynökség nélkül és robotok nélkül, vagy a modell ügynökséggel és automatizálással?

Rólunk

Mi egy francia “Centre de Formation France” cég vagyunk, amely 2017 óta szerepel a francia kereskedelmi nyilvántartásban (SIREN N° 831709431). A vállalkozókat és kereskedőket támogatjuk a digitális fejlődésükben. A Social-Influencer.net-et azért hoztuk létre, hogy kielégítsük az influencerek növekvő keresletét. Képességünknek és technológiánknak köszönhetően jelentősen növeljük követőik számát. Ily módon az influencerek láthatóságot nyernek, és ez vonzza a márkájukat. Látva a webkamerás, és csak rajongóknak szánt modellek növekvő számát, valamint ezen felnőtt oldalak pénzforgalmát, 2021-ben stúdiót nyitottunk Tenerifén (Spanyolország), ahol körülbelül tíz modell egyenként átlagosan több mint 500 euró/nap bevételt termel. Képezzük és támogatjuk őket pénzügyi céljaik elérésében. Ügynökségünknek köszönhetően minden gyorsabb és egyszerűbb a modell számára! Ez egy win-win!

tenerife_3
tenerife_1
tenerife_2
tenerife_4
tenerife_5

Miért Tenerife?

Az örök tavasz szigetének hívják. Ez egy spanyol sziget, amely Marokkó partjainál található. Az idő minden nap jó (20 és 30°C között). A természeti környezet kivételes (a strandok, a pálmafák, a kék ég… minden csodálatos). Az élet nem drága (nincs áfa). A számtalan 5 csillagos palota lélegzetelállító hátteret kínál az Instagram és a TikTok számára a nagyon fontos exkluzív tartalom előállításához. Tenerife az európai közösség része, amely lehetővé teszi az európaiak számára, hogy adminisztratív bonyodalmak nélkül legálisan telepedjenek le ott. Mindez ideális környezetet teremt a munkához, az élethez és a vagyonszerzéshez az Onlyfans és a Webcam modellként.

Mit kínálunk

Ügynökségünk minden új modellnek a következőket kínálja:

– szakmai tehetség szerződés,
– professzionális fotózások,
– szállás,
– étel,
– szobalány,
– visszafizetjük a repülőjegyet,
– fizetés banki átutalással minden hónap elején,
– kiképzés,
– támogatás.
Ezért a visszatérített repülőjeggyel és egy aláírt szerződéssel elszállásolják és etetik, hogy legálisan dolgozzon, és szerződéses védelmet biztosítson. A sikerhez szükséges minden feltétel az első naptól fogva teljesül.

webcam onlyfans model voyage remboursé

Mit kell tennem, hogy elkezdjem?

Sok modell keres meg minket nap mint nap. Sajnos nem tudunk mindenkit elfogadni, mert ügynökségünk rengeteg időt, energiát és pénzt fektet egy új modell népszerűsítésébe. Minden garanciát vállalnunk kell arra, hogy Ön havonta több tízezer eurót termelhet. Ha úgy gondolja, hogy ez a helyzet, vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsApp-on (+33 7 69 24 51 01) hogy telefonos interjút szervezzünk. Mielőtt azonban kapcsolatba lépne velünk, kérjük, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Frequently Asked Questions.

Ezt mondták Rólunk a modelljeink

 • Agence sérieuse et professionnelle. J'ai appris plein de choses et ma carrière a enfin pu décoller

  julie Lefort Avatar julie Lefort
  September 17, 2022

  Agence très sérieuse et pro, Elle nous a aider dans la promotion de nos réseaux et la recherche de partenariats avec brio Je recommande vivement

  Sébastien Rattanatay Avatar Sébastien Rattanatay
  September 19, 2022

  Ils m'ont explosé mon nombre de followers en un temps record! Et des vrais followers en plus. J'ai pu ainsi augmenter mes cachets et donc mon chiffre d'affaire. Merci.

  Riadh Chabi Avatar Riadh Chabi
  September 24, 2022
 • It is a serious and professional "Influencer Agency" that really cares about your career and raising your income.

  Camille S Avatar Camille S
  September 23, 2022

  Ils sont été efficaces pour booster mes réseau sociaux avec des vrais followers. ça se voit tout de suite à l’engagement. Merci.

  signes jean Avatar signes jean
  September 23, 2022

GYIK

Stúdiónk Tenerifén, Spanyolországban található, de ügynökségünk egy Franciaországban bejegyzett SARL (Centre de Formation France) cég, amely a DREETS felügyelete alatt áll. Együttműködésünk egy szerződés formájában valósul meg Ön és ügynökségünk között. Állami irányítás alatt álló társaságként jogi és fiskális kötelezettségeink vannak. Kizárt, hogy törvényszegéssel veszélybe sodorjuk társadalmunkat. Minden bevételünket bevalljuk, és minden adót és illetéket szükség szerint megfizetünk.

Csak 18 és 30 év közötti, jól képzett, komoly, tisztelettudó, szorgalmas, mosolygós, kellemes testalkatú, nyitott nőket fogadunk. Ez a munka egy nagyon komoly tevékenység, ahol egy csapathoz csatlakozol. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy komolytalan vagy tiszteletlen emberekre pazaroljuk az időnket.

Igen, lehetséges bizonyos országok letiltása, ha nem szeretné, hogy néhány honfitársa hozzáférjen az Ön modellprofiljához.

Természetesen. Mi pedig segítünk megtalálni álmai lakását.

Napi 7 órát és heti 5 napot kell dolgozni. Az órarend rugalmas, és az Ön igényeihez és a stúdió elérhetőségéhez igazítható. Javasoljuk, hogy akkor dolgozzon, amikor a legtöbb csatlakoztatott ügyfél van. Ez lehet éjszaka, ha amerikaiakat céloz meg, nappal pedig, ha európaiakat és ázsiaiakat szeretne elérni.

Természetesen. Egyik munkatársunk felveszi Önt a repülőtéren, és elviszi az apartmanjába.

Amikor megérkezik, pihenésre és/vagy strandolásra hagyjuk a napot. Másnap kezdődik az egynapos képzés, hogy minden esélyt megadjunk a lehető legtöbb pénz elérésére. Aztán kezdődhet a munka.

Természetesen. A saját magad főnöke leszel. Teljesen szabadon abbahagyhatod a modell tevékenységet, amikor csak akarod.

Természetesen. Jogod van évente 4 hét szabadságot kivenni, amikor csak akarod.

Természetesen! Miután megérkeztél Tenerifére, elkérjük a NIE-számát. Ez egy rezidens azonosító szám, amely hozzáférést biztosít a spanyol gondozási szolgáltatásokhoz. A biztonságod és jóléted nagyon fontos számunkra. Sőt, ügynökségünk sokat fektet az együttműködésbe, ezért inkább a hosszú együttműködést részesítjük előnyben a modellekkel. Saját érdekünk, hogy boldognak és elégedettnek érezd magad. Ügynökségünk olyan, mint egy család, ahol mindenki gondoskodik a másikról. Ez a legjobb módja annak, hogy egy vállalat magas teljesítményt érjen el.

Miután elérted az 5000 €-t, a számla bemutatása után banki átutalással teljesítjük repülőjegyed összegét. Ezért ne felejtsd el megőrizni a repülőjegy vásárlását igazoló bizonylatot az összeggel. E nélkül nem tudjuk visszafizetni.

Természetesen. Amint azt a GYIK első kérdésében kifejtettük: „Ez legális?”, minket szigorúan a francia és a spanyol hatóságok szabályoznak. Szabadúszóként, miután elindultunk, bemutatjuk könyvelőnket, aki havi díj ellenében (kb. 100 €/hó) gondoskodik tevékenységed minden adminisztratív részének lebonyolításáról. Nyereséged után társadalombiztosítást (kb. 400 €/hó) és adót kell fizetni. Ügyvédeink elmagyarázzák Számodra, hogyan optimalizálhatod adózásod a lehető legjobban. Mindezek a költségek azonban csak akkor kezdődnek, ha vállalkozásod beindul, és havonta több tízezer eurót keresel. Ezért nem kell semmit sem fizetned, amíg tevékenységed komolyan meg nem kezdődik.

Tisztában vagyunk vele, hogy ezt a szakmát nem lehet örökké gyakorolni. Egyes modellek 1 évig, mások sokkal tovább szeretnék ezt a munkát végezni. Ezért folyamatosan keressük a komoly és kiváló minőségű modelleket. Ezek a toborzási költségek csillagászatiak, mert nagyon szelektíven választjuk ki a modelleket. Fő toborzási hálózatunk saját modelljeink, akik mesélnek a stúdiónkról barátaiknak. Azzal, hogy keményen dolgozunk modelljeink fejlesztésén, és nap mint nap megmutatjuk nekik professzionalizmusunkat és komolyságunkat, tudjuk, hogy ha lehetőség adódna, szívesen ajánlanak minket egy barátuknak. És így keres meg minket nap mint nap sok fiatal nő a világ minden tájáról

© 2023 All rights reserved.