Potrebni OnlyFans i webcam modeli

  Zaradi i do €50,000/mesečno

Agencija za influensere specijalizovana za lični menadžment i međunarodni razvoj na društvenim mrežama. Kao deo svog razvoja, naša kompanija traži OnlyFans i webcam modele.

webcam onlyfans model
onlyfans revenue

Odlična prilika!

Sajtovi za odrasle godišnje generišu 1 milijardu $ – ta brojka neprekidno nastavlja da raste. Ove sajtove dnevno prosečno posećuje 5% korisnika interneta širom sveta. Webcam model u proseku zarađuje $136,500 godišnje ili $2,625 sedmično.

Ostale vrste sajtova za odrasle su se pojavile pre nekoliko godina i apsolutno su eksplodirale u toku lokdauna.  Onlyfans je najpoznatija platforma na tržištu. U proseku je posećenija 70% svakog meseca! Ukupno, OnlyFans plaća milijarde dolara svojim modelima svake godine.

Međutim, konkurencija je ogromna...

Stotine hiljada devojaka širom sveta kušaju sreću na ovim platformama. Samo 1% njih zarađuje više od $50,000 mesečno. Moraju poznavati digitalni marketing kako bi se promovisale. Svakodnevno postavljaju fotografije i video-klipove na Instagram, Twitter, Reddit, TikTok, itd…koriste sve savete i trikove kako bi stekle nove mušterije…ali nažalost, većina njih zarađuje samo nekoliko stotina eura mesečno, ili nekoliko hiljada za najlepše. Kako onda model može zarađivati hiljade eura mesečno?

sexy webcam model

Vreme i problemi tehničkog znanja

Ukoliko misliš da je sve što je potrebno da se prijaviš na platformu, upališ veb-kameru, i čekaš na mušterije, grdno se varaš! Potrebno je nekoliko stvari kako bi zarađivao hiljade eura mesečno. Najpre, model mora svakodnevno postavljati fotografije i video-snimke na društvene mreže. Ovaj sadržaj mora steći maksimalne preglede kako bi stekao stotine hiljada pratilaca. Neophodno je tehničko znanje za editovanje videa i fotografisanje prelepih fotografija koje će privući mušterije. Zatim se moraš danonoćno dopisivati sa hiljadama osoba kojima možeš prodati svoj sadržaj. Sve ovo iziskuje dosta vremena, znanja, kao i energije. To ti može potvrditi svaki profesionalni model.

Snaga je u jedinstvu!

Radeći s agencijom, model ne mora da nauči kako da koristi visoko-tehnološke digitalne alatke, i to ga oslobađa dragocenog vremena i čuva energiju potrebnu za uspeh. Model može da se fokusira na jedan zadatak: briga o sebi i pravljenje njenog sadržaja. Agencija se brine za ostalo. Agencija ima neophodno tehničko znanje i resurse koji su potrebni za postavljanje, promociju i komunikaciju s klijentima s ciljem da prodaje sadržaj 24/7; i samim tim zaradi desetine hiljada eura mesečno. Ali s našom agencijom postoji nešto još bolje…

marketing agency

Automatizacija ubrzava i pojačava sve

Čak i s našom agencijom, porast Instagran naloga sa 100,000 pratilaca iziskuje dosta vremena rada. Svakodnevno postavljajući sadržaj, potrebne su godine kako bi se dostigao toliki broj pratilaca. Tu naša agencija postaje ključna za modele koji brzo žele do petocifrene zarade! Proizvesli smo tehnologiju koja može da automatizuje bilo koju mobilnu aplikaciju. (Facebook, Instagram, TikTok, Tinder, Bumble, Meetic, itd…). Zamisli da imaš 50 mobilnih telefona, svaki automatizuje 20-tak aplikacija koje te promovišu. Šta misliš, ko zarađuje više i brže: model koji sve radi sam, bez agencije i robota ili model s agencijom i automatizacijom?

O nama

Mi smo francuska kompanija “Centre de Formation France” registrovana u francuskom komercijalnom registru (SIREN N° 831709431) od 2017. Mi podržavamo trgovce i preduzetnike u njihovom digitalnom napretku. Kreirali smo Social-Influencer.net kako bismo izašli u susret rastućoj potražnji influensera. Značajno smo povećali broj njihovih pratilaca zahvaljujući našim veštinama i tehnologijama. Na ovaj način, influenseri stiču popularnost i to privlači brendove. Uočavanjem porasta webcam and onlyfans modela, kao i protokom novca ovih sajtova za odrasle, 2021. smo otvorili naš studio na Tenerifima (Španija), gde oko deset modela dnevno zaradi po više od 500€. Mi im pomažemo u ostvarivanju njihovih finansijskih ciljeva. Zahvaljujući našoj agenciji, sve je brže i jednostavnije za naše modele. Svi su na dobitku!

tenerife_3
tenerife_1
tenerife_2
tenerife_4
tenerife_5

Zašto Tenerife?

Poznato kao ostrvo večnog proleća, Tenerife je špansko ostrvo koje se nalazi izvan obale Maroka. Vreme je sjajno svakog dana (između 20 i 30°C). Priroda je prelepa(plaže, palmina drva, vedro nebo… sve je veličanstveno). Život nije skup (nema PDV-a). Bezbroj palata s 5 zvezdica nude pozadine koje oduzimaju dah, savršene za vaš sadržaj koji je važan za vaš Instagram i TikTok. Tenerife su deo Evropske Unije, što omogućava Evropljanima da legalno prebivaju bez administrativnih komplikacija. Sve ovo čini savršeno okruženje za rad, život i zaradu kao Onlyfans i Webcam model.

Šta mi nudimo?

Svakom novom modelu, naša agencija nudi:

 • – ugovor za profesionalnog talenta,
  – profesinalnu foto sesiju,
  – smeštaj,
  – hranu,
  – kućnu pomoćnicu,
  – putne troškove,
  – uplatu na bankovni račun na početku svakog meseca,
  – trening,
  – podrška.

Bićete smešteni, nahranjeni, nadoknadiće vam se avionska karta i imaćete potpisan ugovor za legalan rad i bićete ugovorom zaštićeni. Svi uslovi neophodni za vaš uspeh će biti ispunjeni prvog dana.

webcam onlyfans model voyage remboursé

Šta treba da uradim za početak?

Dosta modela nas kontaktira svakog dana. Nažalost, ne možemo prihvatiti svaku molbu jer naša agencija ulaže mnogo vremena, energije i novca u cilju promovisanja novih modela. Moramo se u potpunosti uveriti da imate potencijal da zarađujete nekoliko desetina hiljada eura svakog meseca. Ukoliko smatrate da možete to postići, kontaktirajte nas preko WhatsApp-a (+33 7 69 24 51 01), kako biste zakazali telefonski intervju. Pre kontaktiranja, molimo vas da pročitate Najčešće postavljena pitanja.

Iskustva naših modela

 • Agence très sérieuse et pro, Elle nous a aider dans la promotion de nos réseaux et la recherche de partenariats avec brio Je recommande vivement

  Sébastien Rattanatay Avatar Sébastien Rattanatay
  September 19, 2022

  Agence sérieuse et professionnelle. J'ai appris plein de choses et ma carrière a enfin pu décoller

  julie Lefort Avatar julie Lefort
  September 17, 2022

  Ils sont été efficaces pour booster mes réseau sociaux avec des vrais followers. ça se voit tout de suite à l’engagement. Merci.

  signes jean Avatar signes jean
  September 23, 2022
 • Ils m'ont explosé mon nombre de followers en un temps record! Et des vrais followers en plus. J'ai pu ainsi augmenter mes cachets et donc mon chiffre d'affaire. Merci.

  Riadh Chabi Avatar Riadh Chabi
  September 24, 2022

  It is a serious and professional "Influencer Agency" that really cares about your career and raising your income.

  Camille S Avatar Camille S
  September 23, 2022

FAQ

Naš studio se nalazi na Tenerifima, Španija, ali naša agencija je SARL (Centre de Formation France), koja je registrovana u Francuskoj i nadležna DREETS. Naša saradnja je u formi ugovora između vas i naše agencije. Kao agencija smo odgovorni državnoj kontroli, i imamo zakonske i fiskalne obaveze. Nikakvo ugrožavanje društva kršenjem nekog zakona ne dolazi u obzir. Svi naši prihodi su prijavljeni i svi porezi i obaveze su plaćene.

Prihvatamo samo žene između 18 i 30 godina, obrazovane, ozbiljne, poštene, vredne, nasmejane sa prijatnim spoljašnjim izgledom i širokog uma. Ovaj posao je vrlo ozbiljna aktivnost gde ćete biti član jednog tima. Ne možemo gubiti vreme sa neozbiljnim  i nepoštenim osobama.

Da, moguće je blokirati određene države ukoliko ne želite da vaši sunarodnici imaju pristup vašim nalozima.

Naravno. Mi ćemo vam pomoći da nađete stan vaših snova.

Moraćete da radite 7 sati dnevno, 5 dana sedmično. Rasporedi su fleksibilni i mogu se prilagoditi vašim željama i dostupnosti studija. Predlažemo vam da radi onda kada je maksimalan broj povezanih klijenata, što može biti noću, ukoliko su vam ciljna grupa Amerikanci, u toku dana ukoliko ciljate Evropljane ili Azijate.

Naravno. Jedan član našeg osoblja će vas pokupiti s aerodroma i dovesti vas do vašeg apartmana.

Kada stignete, ostavićemo vam dan da odmorite i/ili uživate na plaži. Sledećeg dana ćete početi s jednodnevnim treningom kako biste maksimalno uvećali potencijalnu zaradu. Zatim možete započeti s radom.

Naravno. Vi ste svoj šef. U potpunosti ste slobodni da prekinete s modeliranjem kada budete to želeli.

Naravno. Imate pravo na 4 sedmice odmora godišnje po vašoj želji.

Naravno! Kada stignete na Tenerife, tražićemo vam vaš NIE broj. To je identifikacioni broj  stanovnika koji će vam pružiti pristup španskim zdravstvenim ustanovama. Vaša sigurnost i dobrobit su nam vrlo važni. Svakako, naša agencija će mnogo uložiti u vašu promociju i zato želimo da imamo dugu saradnju s modelima. U našem  j einteresu da budete srećni i ispunjeni. Naša agencija je poput porodice gde svi brinu i svakome. Ovo je najbolji način za kompaniju da postigne visoke uspehe.

Nakon što zaradite 5,000€, na račun ćemo vam uplatiti iznos aviosnke karte nakon što nam date račun. Zato sačuvajte dokaz o kupovini avionske karte s cifrom. Bez ovoga, nećemo moći da vam refundiramo novac.

Naravno. Kao što smo odgovorili u prvom pitanju “Da li je ovo legalno?”, mi smo strogo regulisani od strane francuskih i španskih vlasti. Kao freelancer, kada započnete, upoznaćemo vas s našim računovođom koji će voditi računa o upravljanju svih administrativnih delova vaših mesečnih rashoda (oko 100€ mesečno). Moraćete da platite i vaše osiguranje (oko 400€ mesečno), kao i porez na prihode. Naši advokati će vam objasniti kako da optimizirate vaše poreze što je više moguće. Ali svi ovi troškovi će započeti tek nakon što započnete svoj biznis i zaradite hiljade eura mesečno. Zato nećete morati da platite ništa dok vaše aktivnosti ne donesu zaradu.

Razumemo da ova profesija ne može doveka zadovoljiti nekoga. Neki modeli žele da ovo rade 1 godinu, neki mnogo duže. Zato konstantno tražimo ozbiljne i odlične modele. Troškovi regrutacije su ogromni zato što smo izbriljivi u našem odabiru. Naša glavna mreža regrutacije su naši modeli koji govore svojim prijateljima o našem studiju. Vredno radeći s našim modelima i s našom profesionalnošću i ozbiljnošću svakog dana, uvereni smo da bi nas predložile svojim prijateljima kada im se ukaže prilika. Na ovaj način nam svakog dana pristupaju mnoge mlade dame širom sveta.

© 2023 Sva prava su zadržana.